Керемиди

Промоции

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ
ВСЕКИ КВ.М КЕРЕМИДИ ТЕХНОСИМ
НОСИ ПО 5 СТ. ЗА ТОПЪЛ ОБЯД
Начало   Статии   ЦЕНА, КЛИМАТ, КОМФОРТ. Покривът е сред най-важните части при всяка сграда.

ЦЕНА, КЛИМАТ, КОМФОРТ. Покривът е сред най-важните части при всяка сграда.

17.05.2019

Покривът е сред най-важните части при всяка сграда, а решенията относно покривните материали трябва да се вземат внимателно. Ето и няколко неща, при избора на керемиди:
1. ЦЕНА: На пазара се предлагат множество и най-различни покривни материали - традиционни керамични керемиди, съвременни бетонови керемиди, битумни и метални покривни материали. Керемидите, произведени от бетон са с едни от най-добрите цени на пазара, достатъчно здрави и надеждни, устойчиви на градушка и бурен вятър, монтират се лесно и бързо.
2. КЛИМАТ: Основното и най-голямо предимство на бетоновите керемиди е, че не са толкова податливи на повреди при ниски температури, като керамичните, които в по-студени климатични условия могат да се напукат или счупят поради циклите на „замръзване – размръзване“. Което прави бетоновите керемиди надеждни във всякакви климатични условия.
3. КОМФОРТ: При правилно изпълнение и полагане на бетоновите керемиди те са високоефективни по отношение на енергията и могат да помогнат да запазите домът ви хладен през лятото и топъл през зимата. 
http://www.technocim.com